Ledige stillinger:

Hvorfor skal du velge Nokas Skadedyrkontroll?

Fordi vi bygger landets beste team av skadedyrteknikere! Vi bryr oss om våre kunder, om sikkerhet, om kvalitet, om etikk og moral - og vi bryr oss om hverandre. Vi vet at det er medarbeiderne som danner grunnsteinen i hele bedriften.

Det er ønskelig at du som ansatt skal oppleve at du har tillit, ansvar og utviklingsmuligheter i et godt arbeidsmiljø. Og vi har et stort fokus på det faglige og faglig utvikling da våre kunder setter store krav til oss. Nokas skadedyrkontroll sine største oppdragsgivere er en rekke forsikringsselskaper med oppdrag rundt i hele landet.

I Nokas Skadedyrkontroll er vi stolte av vårt bidrag til å trygge helse og verdier. Dette lykkes vi med ved å bruke den nyeste teknologien og de beste menneskene i bransjen. Vi er en arbeidsplass der du har påvirkningskraft og der du blir en del av Norges fremste fagmiljø som jobber sammen for det beste for våre kunder.

Se våre ledige stillinger under, men vi er alltid interessert i å snakke med dyktige skadedyrteknikere i hele landet.

Vi søker etter skadedyrteknikere i Oslo/Viken

Vi jobber med de største forsikringsselskapene i landet og opplever en økende etterspørsel etter tjenester knyttet til skadedyr og styrker derfor vårt eminente team med enda flere dyktige skadedyrteknikere. Arbeidsgiver – Nokas Skadedyrkontroll AS Stillingstittel – Skadedyrtekniker Antall stillinger: 2 Lokasjon – Sentralt Østlandet: Oslo / Viken Frist – 10. januar 2022 Varighet – Fast…
Les mer