Nokas partner

Nokas Skadedyrkontroll har en rekke utvalgte samarbeidspartnere rundt i Norge som via partnerskapet NOKAS PARTNER har de rett til å benytte seg av Nokas partnerlogo. NOKAS PARTNER konseptet bidrar til økt faglig kompetase, og effektiv bruk av ressurser. Alle NOKAS PARTNERE er sertifisert på In4mo sin rapporteringsløsning. Med et tett samarbeid på kryss av bransjen kan vi raskere være der for våre kunder og løse deres problemer med skadedyr. Se oversikt over NOKAS PARTNERE under: 

 • Stlandske Skadedyrkontroll
 • SkadedyrSenter 1
 • Oslo Skadedyrkontroll AS Medium
 • Larvik
 • Logo OVK
 • Arbida
 • Skadedyreksperten Logo


  SAFE teknologisk varslingssystem

  SAFE teknologisk varslingssystem

  Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

  Les mer...

  Rottebekjempelse i kloakksystemet

  Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

  Les mer...

  Online rapporteringssystem

  Online rapporteringssystem

  Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

  Les mer...

  Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

  Les mer...