Nokas Skadedyrkontroll kjøper seg inn i Skadedyrbutikken.no

Nokas Skadedyrkontroll fortsetter å ekspandere i Norge og kjøper seg inn i SkadedyrButikken.no. Med denne investeringen posisjonerer selskapet seg ytterligere i skadedyrsmarkedet. SkadedyrButikken.no ble etablert i 2011 og har i mange år vært en samarbeidspartner av Nokas Skadedyrkontroll AS. Selskapet består av 3 kunnskapsrike ansatte, herunder 2 sertifiserte skadedyrteknikere som hjelper kunde å løse skadedyrproblemer.

Øyvind Dølør, daglig leder for SkadedyrButikken.no sier følgende om hvorfor de ønsket å få inn Nokas Skadedyrkontroll på eiersiden.

-Vi i SkadedyrButikken.no har lenge samarbeidet med Nokas Skadedyrkontroll og deres partnere. Vi ser at dette selskapet er riktig å gå tettere med i forhold til å øke videre vekst og skape utvikling. Spesielt når det kommer til teknologi i forhold til giftfri skadedyrkontroll med digitale feller og detektorer som overvåker og beskytter bygninger 24/7. 

SkadedyrButikken.no ser frem til et videre godt samarbeid med Nokas Skadedyrkontroll og gleder oss til å dra nytte av deres erfaringer, kompetanse og resurser som vi er sikre på vil gagne alle våre kunder.

Emil Blom Onshuus, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll har følgende kommentar om investeringen i SkadedyrButikken.no.

– Nokas Skadedyrkontroll leverer tjenester til flere av landets største forsikringsselskaper. I skadesaker dekker de fleste forsikringsselskapene følgeskader forårsaket, men årsaken må utbedres av forsikringstaker. SkadedyrButikken.no, med Nordens største utvalg av sikring- og tetteprodukter, komplimenterer dermed våre tjenester og sikrer en enda bedre leveranse og sluttprodukt til kunde. De ansatte i SkadedyrButikken er faglig dyktige og passer godt inn i det entusiastiske teamet som utgjør Nokas Skadedyrkontroll. Med denne investeringen styrker vi oss ytterligere i skadedyrsmarkedet.