Nokas Skadedyrkontroll kjøper seg opp i Privat Skadedyrkontroll

Nokas Skadedyrkontroll fortsetter å ekspandere og kjøper seg inn Privat skadedyrkontroll. Med denne investeringen posisjonerer selskapet seg ytterligere i fylkene Vestfold og Østfold. Privat Skadedyrkontroll ble etablert i 2018 og har siden oppstart vært en samarbeidspartner av Nokas Skadedyrkontroll AS.

Ole Andreas Johannessen, styreleder i Privat Skadedyrkontroll sier følgende om hvorfor de ønsket å få Nokas Skadedyrkontroll inn som medeiere.

-Vi har over en stund samarbeidet med Nokas Skadedyrkontroll og ser at tilgang til arbeid og høy faglig kompetanse gjør oss enda bedre. Nokas Skadedyrkontroll er nå Norges største norskeide skadedyrselskap og med dem som medeiere vil det komme våre kunder til gode.

Emil Blom Onshuus, daglig leder i Nokas Skadedyrkontroll har følgende kommentar om investeringen i Privat Skadedyrkontroll.

– Nokas Skadedyrkontroll har spesialisert seg på jobber opp mot forsikringsselskaper. Innen dette tjenesteområdet har vi hatt et tett samarbeid med Privat Skadedyrkontroll som har har håndtert deler av jobbene vi har i Vestfold og Østfold. Igjennom dette samarbeidet har Privat Skadedyrkontroll vist at de er interesserte- og stolte av yrket sitt og passer godt inn sammen med Nokas Skadedyrkontroll. Vi ønsker hele tiden å tilknytte oss dyktige fagfolk slik at vi kan levere de beste tjenestene til våre kunder.