05 10, 2018

Vi søker etter flere dyktige medarbeidere

Vi jobber med de største forsikringsselskapene i landet og opplever en økende etterspørsel etter tjenester knyttet til skadedyr. Vi styrker derfor vårt eminente team med enda flere dyktige skadedyrteknikere i Rogaland og Operative prosjektlederer / kontormedarbeidere til hovedkontoret.

Som ansatt hos oss vil du få mye ansvar og bli faglig utfordret hver eneste dag. Du vil treffe mange hyggelige og dyktige kollegaer som støtter og utfordrer deg hver dag, slik at vi sammen utvikler oss til å bli de beste til å håndtere skadedyroppdrag for forsikringsselskaper. 

Send din søknad til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller se full utlysninger og søk her: 

 

Tekniker Rogaland/Stavanger: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=127353105

Operativ prosjektleder og kontormedarbeider: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=130873123


28 01, 2018

Revolusjonerende teknikk ved rens av ventilasjonskanaler

Alle ventilasjonsanlegg behøver jevnlig kanalrens og bør ha sitt faste tilsyn. Med en helt ny og revolusjonerende teknikk tilbyr Nokas Skadedyrkontroll robotstyrt innvendig rehabilitering av alle typer kanaler og rør. Rask utføring gir lite nedetid og store besparelser for driften.


15 01, 2018

Søker etter kontormedarbeider på faktura- og support

Nokas Skadedyrkontroll AS er i rask vekst og søker derfor etter en dyktig og fleksibel medarbeider til vårt hovedkontor i Tønsberg. Da nåværende eier av stillingen går over i en prosjektstilling søker vi i første omgang et 6 måneders vikariat, med mulighet for forlengelse/fast ansettelse.


02 01, 2018

Import- og salgsrettigheter for BioZone produkter

Nokas Skadedyrkontroll får import- og salgsrettigheter for BioZone Scandinavia sine produkter i Norge. Selskapene har samarbeidet i mange år, men med denne endringen vil vi kunne øke tilstedeværelsen og satse ytterligere på BioZone sin teknologi fra 2018. 


19 12, 2017

Søker nye skadedyrbekjempere i hele landet

Nokas Skadedyrkontroll er er i sterk vekst og Norges raskest voksende skadedyrselskap. Vi ønsker derfor å styrke landets beste team av skadedyrteknikere og søker etter dyktige fagfolk over hele landet. 


06 12, 2017

Ny giftfri og effektiv mus- og rottefelle

Nokas lanserer nå en ny giftfri flerfangsfelle til bekjempelse av rotter og mus. GoodNature rotte- og musefelle er en kraftig og effektiv slagfelle till inn- og utvendig bruk. Fellen lades med gasspatron som holder til 24 "slag" og har en digital slagteller.


27 11, 2017

Effektivt lokkemiddel ved bekjempelse av skjeggkre

Skjeggkre har blitt et større problem i Norge og spredning/omgfang vil bli sterkt økende de kommende årene. Nokas Skadedyrkontroll har over tid forsket og testet ut en rekke metoder, insekticider og lokkemidler. Resultatet er nå et effktivt lokkemiddel som benyttes ved kartlegging og bekjempelse av skjeggkre. 


27 11, 2017

Ny forskning slår fluealarm!

Fluer bærer på flere sykdommer enn antatt. I følge forskning og DNA-analyser kan husfluer og spyfluer til sammen bære over 600 forskjellige bakterier. Flere av dem kan være knyttet til menneskelige sykdommer, som mageinfeksjoner, blodforgiftning og lungebetennelse. 


15 10, 2017

Arbida AS ny Nokas Partner

Etter lengre periode med samarbeid kan vi vi herved presentere Arbida AS som Nokas Partner. Arbida AS ble etablert i 2010 og jobber innen tre fagområder; Skadedyrbekjempelse, sopp- og aspestsanering. 


10 10, 2017

Nokas Skadedyrkontroll leverandør av RatTrap

Miljøet er i fokus når skadedyr skal bekjempes. Nokas Skadedyrkontroll er nå blitt leverandør av RatTrap som er en giftfri mekanisk felle til rottebekjempelse i kloaksystemet. Fellen fungerer helautomatisk og som rottesperre på samme tid. 


  • 1
  • 2

SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...