Arbida AS ny Nokas Partner

Etter lengre periode med samarbeid kan vi vi herved presentere Arbida AS som Nokas Partner. Arbida AS ble etablert i 2010 og jobber innen tre fagområder; Skadedyrbekjempelse, sopp- og aspestsanering. 

 

Som Nokas Partner har Oslo Veggedyrkontroll rett på å benytte seg av Nokas Partnerlogo. Nokas Partner konseptet bidrar til økt faglig kompetase og effektiv bruk av ressurser. Med et tett samarbeid på kryss av bransjen kan vi raskere være der for våre kunder og løse deres problemer med skadedyr.

Mer om Arbida AS. LES HER. 

Mer om Nokas Partner. LES HER.


SAFE teknologisk varslingssystem

SAFE teknologisk varslingssystem

Med vår nye løsning SAFE kan vi tilby teknologisk varslings- og detektorsystem for effektiv overvåking av mus- og rotteaktivitet hele døgnet. I kombinasjon med vår erfaring og kunnskap om biologi kan vi forebygge, overvåke og sikre ditt bygg eller virksomhet mot skadedyr.

Les mer...

Rottebekjempelse i kloakksystemet

Miljøet er i hovedfokus når skadedyr skal bekjempes, også i kloakksystemet. RatTrap er en giftfri mekanisk felle til rotte-bekjempelse. Fellen er helautomatisk, avliver rotter og er rottesperre på samme tid. RatTrap kommuniserer direkte alle aktiviteter, herunder også overforsvømmelse.

Les mer...

Online rapporteringssystem

Online rapporteringssystem

Nokas Skadedyrkontroll har et unikt online rapportering- og analysesystem for våre kunder. Systemet er enkelt å bruke og gir deg rask tilgang til sanntidsinformasjon om skadedyraktivitet og tiltak. Med online system vil du som kunde alltid ha tilgang til de siste varslinger og rapporter.

Les mer...

Se alle produkter og tjenester Nokas tilbyr!

Les mer...